Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black
Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black

Ewent EW3245 Wireless Dual-Connect mouse Black

USB/Wireless, Optikai, Cordless, 2400DPI, Black
Gyártói cikkszám: EW3245
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
7 000 Ft
Akár két számítógép vezérlése egy egérrel. Csatlakozás USB-C és USB-A-n keresztül
  • Váltás két különböző eszköz között
  • Csatlakozzon a mellékelt USB-C és az USB-A receivereken keresztül; könnyen tárolható az egér belsejében
  • DPI kapcsoló 1000/1600/2000/2400 a kívánt pontosság és pontosság kiválasztásához
  • Halk kattintással kiküszöböli a felesleges zajt
  • Tömör fém görgő és elérhető oldalsó gombok
  • Intelligens energiatakarékos funkció az akkumulátor hosszabb használatához
  • Kényelmes kialakítás gumifelülettel
Az EW3245 Dual csatlakozású vezeték nélküli egér ideális megoldás, ha egyszerre dolgozik két eszközön. Csatlakoztassa ezt az egeret két eszközhöz a mellékelt USB-C és USB-A nano dongle-k segítségével. Ezek a kompakt receiver-ek az egérben tárolhatók. Válassza ki a preferált pontosságot a DPI kapcsolóval: 1000/1600/2000/2400. Az egér kényelmes fogása és a halk kattintások kiküszöböli a felesleges zajokat. A tömör fém görgő és az elérhető oldalsó gombok biztosítják a gyors navigációt az oldalakon. Az egér intelligens energiatakarékos funkcióval és be-/kikapcsolóval rendelkezik.

Egy egér két számítógéphez
Használja az EW3245 Dual csatlakozású vezeték nélküli egeret két számítógéphez/laptophoz/tablethez. Váltás az eszközök között az egér dedikált gombjának használatával történik. A hüvelykujj gombok közelében lévő LED mutatja, melyik csatlakoztatott eszközön aktív az egér.

A halk kattintások kiküszöbölik a felesleges zajt
Az EW3245 lágy és halk kattintásaival küszöböli ki a munka közbeni keletkező zajokat. Ez a csendes egér ideális otthoni és irodai használatra.

Két rendkívül kicsi receiver: USB-C és USB-A
Csatlakoztassa a vezeték nélküli egeret a mellékelt két dongle-val, két számítógéphez/laptophoz, melyek rendelkeznek USB-C vagy USB-A porttal. A rendkívül kompaktak USB dongle-k az egér elemtartójában tárolhatók.

DPI kapcsoló: 1000/1600/2000/2400
A DPI kapcsolóval könnyedén kiválaszthatja a kívánt pontosságot. Válasszon a DPI szintek közül: 1000/1600/2000/2400, és válassza ki a preferált szintet.

Ideális irodai és otthoni használatra
Az EW3245 hosszú távú használatra készült, mely kényelmes fogás használatot biztosít. Könnyen navigálhat az alkalmazásokban és az oldalakon a szilárd fém görgővel és az elérhető oldalsó gombokkal.

Energiatakarékos alacsony akkumulátor funkció
A vezeték nélküli Dual csatlakozású egér intelligens energiatakarékos funkcióval rendelkezik. Az egér készenléti állapotba kerül, ha egy ideig nem aktív. A Bluetooth 5-nek köszönhetően kevesebb energiát használ. Az egér fizikai be- és kikapcsolóval is rendelkezik, így teljesen kikapcsolhatja az egeret. Ez ideális az akkumulátor élettartamának meghosszabbításához, és ha az egeret a laptop táskájában tárolja, akkor a gombok véletlen megérintésének kiküszöböléséhez is.
Specifikáció

CsatlakozóUSB/Wireless
ÉrzékelőOptikai
VezetéknélküliIgen
Felbontás2400 DPI
SzínBlack
RGBNem
ÚjratölthetőNem
VertikálisNem


^