Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black
Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black

Evolveo Strongphone Z4 DualSIM Black

hagyományos, 2,8", Hátlapi kamera:2MP, MicroSDHC, 2500mAh, Dual SIM, Bluetooth, 169g, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: SGM SGP-Z4
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
25 900 Ft

Tartós telefon 2.8"-os IPS kijelzővel

A rendkívül tartós StrongPhone Z4 a legjobb választás mindazoknak, akik a lehető legtöbbet várják el a telefonuktól. Az IP68-as védettségű, tartós készüléktestnek, a nagyméretű, jól leolvasható 2,8“-os IPS LCD kijelzőnek, SOS nyomógombnak vagy az erős 2 500 mAh-os akkumulátornak köszönhetően a telefon univerzális megoldás a műhelyben, építkezésen, vagy nehéz terepviszonyok közötti, vagy erős hidegben, illetve nagy melegben történő munkavégzéshez. A telefon kiválóan állja a víz, sár, hó, por hatását és a nehezebb körülmények közötti használatot.

Kiválóan leolvasható 2,8“-os kijelző

A StrongPhone Z4 egyik fő előnye a nagyméretű 2,8“-os, IPS technológiával készült, karcolásnak és nagyobb terhelésnek ellenálló kijelző. Az IPS technológiával készült kijelzők valós színvisszaadást és széles látószöget biztosítanak alacsony energiafogyasztás mellett. Ennek köszönhetően a telefonhasználat rendkívül egyszerűvé válik bármily feltételek között.

2 500 mAh-os akkumulátor powerbank funkcióval

A 2 500 mAh kapacitású akkumulátor hosszú, akár két hetes üzemidőt is képes biztosítani a telefon számára, de ezen felül még másra is képes. A strapabíró StrongPhone Z4 telefon powerbank funkcióval felszerelt, amelynek segítségével további készülékeit is feltöltheti energiával.

SOS hívás és vészjelzés SMS-ben

A StrongPhone Z4 telefon SOS vészjelző nyomógombbal felszerelt, amely veszélyhelyzetben képes segítséget hívni. A nyomógomb megnyomásával a telefon automatikusan felhívja az előzőleg beállított számokat, amelyekre segélykérő SMS-t küld.

Multimédia kapcsolat

A telefon 2 Mpx-es fényképezőgéppel, erős LED zseblámpával és beépített FM rádióval, integrált antennával és automatikus állomáskeresővel felszerelt. Az egyéb felszereltség között található például naptár, ébresztőóra vagy számológép.

Töltőállvány

Annak érdekében, hogy leegyszerűsítsük a töltést, ezt a modellt töltőállvánnyal szereltük fel, amely egyszerű feltöltést biztosít, anélkül, hogy a telefont USB kábellel hálózatra kötnénk.

Az IP68-as szabvány specifikációinak megfelelően vízálló

A készülék vízállósága az IP68-as szabvány előírásainak megfelelő. A telefon porálló, a beszivárgó vízzel szemben ellenálló, a 1,2 méteres vízoszlop nyomását 30 percig bírja.


Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője2,8 "
Hátlapi kamera2 MP
Memóriakártya típusaMicroSDHC
Akkumulátor kapacítás2500 mAh
Dual SIMIgen
BluetoothIgen
NFCNem
Tömeg169 g
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^