Evolveo Easyphone EP-770 Red

Evolveo Easyphone EP-770 Red

hagyományos, 2,8", Hátlapi kamera:3MP, MicroSDHC, 3G, 1000mAh, Bluetooth, 93g, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: SGM EP-770-FPR
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
27 800 Ft

EasyPhone FP - Elegáns felnyitható telefon 2,8"-os kijelzővel, precíz SOS-helymeghatározással, esésérzékelővel és kiegészítő kijelzővel
Az EasyPhone FP hasonló az EasyPhone XG-hez, de felnyitható kialakítású. Ezen kívül egy további energiatakarékos kijelzőt is kínál, amely folyamatosan tájékoztatja Önt az összes szükséges adatról.
Nagyszerűen olvasható 2,8"-os kijelző, könnyen kezelhető és áttekinthető menüvel.

Az EVOLVEO EasyPhone FP világos és egyszerű menüvel, nagyméretű, praktikus gombokkal és finoman profilozott felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a kezelést és megakadályozza, hogy kicsússzon a kezéből. Nyolc gyorstárcsázót lehet beállítani a kedvenc számok hívásához, vagy használhatja a Photo Contacts funkciót.

A kiegészítő kijelzővel nem fog lemaradni semmiről
A telefon egy második kiegészítő kijelzővel van felszerelve, amely mindig be van kapcsolva. Zárt telefon esetén láthatja az aktuális időt, dátumot, a bejövő hívásokról, nem fogadott hívásokról, bejövő SMS-ekről szóló értesítéseket, az akkumulátor állapotát és a jel minőségét. A telefon úgy lett optimalizálva, hogy még akkor is elkerülje az akkumulátor gyors lemerülését, ha a másodlagos kijelzőn folyamatosan adatok jelennek meg.

SOS hívás és SMS helymeghatározással
A telefon SOS-gombbal van felszerelve, amelynek megnyomása után a telefon automatikusan tárcsázza az előre beállított számokat, és vészhelyzeti üzenetet küld nekik, beleértve a tartózkodási helyére vonatkozó információkat is. Lehetőség van legfeljebb öt hívható telefonszám kiválasztására és SMS küldésére.

A helymeghatározás három szintje
A telefon három különböző technológiát használ a helymeghatározáshoz, az aktuális elérhetőségtől függően: GPS-jel, WiFi és GSM-mobilhálózat. E technológiák mindegyike korlátozottan alkalmas a helymeghatározásra, de ezek kombinálásával a telefon képes a legpontosabb eredményt adni egy adott időpontban. A GPS-jelek például nem megbízhatóak az épületekben, ezért a telefon a WiFi segítségével pontosan meg tudja határozni az Ön tartózkodási helyét. Ha legalább két WiFi hálózat elérhető a telefon hatótávolságán belül, a telefon akár az épületen belül is meghatározza a pontos tartózkodási helyet. Ez jelentősen megnöveli a megtalálásuk sikerességének arányát.

A jelenlegi GPS-helyzet lekérdezése egy másik telefonról
A telefon lehetővé teszi, hogy SMS-t küldjön az aktuális tartózkodási helyével egy másik telefonra. Ez akkor lehet fontos, ha például nem tudja elérni a telefon tulajdonosát. A telefonján beállíthatja azon személyek névjegyeit, akik jogosultak ellenőrizni ezt a helyet.

SOS esésérzékelő
Ez az egyik olyan helyzet, amikor segítséget kell hívni, lehet ez egy esés a lépcsőn, vagy a jégen. Ezekre a helyzetekre a telefon el van látva esésbiztonsági érzékelővel. Egy intelligens érzékelő képes felmérni, hogy baleset történt-e, és automatikusan elkezdi tárcsázni az előre beállított számokat és SMS-t küldeni. Ha téves riasztásról van szó, a funkció könnyen kikapcsolható.

3.0Mpx kamera vakuval
A telefon kiváló minőségű kamerával rendelkezik, nagy teljesítményű LED vakuval, amely a telefonon található külön gombbal kapcsolható be és azonnal használható. A fényképek ezután elmenthetők vagy elküldhetők például MMS üzenetként.

Fényképes kapcsolatok és gyorstárcsázás
A könnyű hívás érdekében a telefon fel van szerelve a fényképes kapcsolatok funkcióval. A nyolc kiválasztott névjegyhez egy fénykép is hozzáadható, hogy könnyebb legyen azonosítani a hívót. Egyszerűen csak nyomjon meg egy gombot a fényképes kapcsolat menüjének előhívásához. A többi tíz kapcsolat eléréséhez a 2-9 számoknak megfelelő gyorshívó gombok, valamint az M1 és M2 gombok rendelhetők.

Dedikált gombok a könnyű kezelhetőségért
Azért, hogy a telefon kezelése igazán egyszerű legyen, több különálló gombbal rendelkezik. A mechanikus feloldó gomb megkönnyíti a billentyűzet feloldását vagy lezárását. A többi gomb a hangerőszabályzó, a zseblámpa, a kamera vagy a fényképezőgép kapcsolóit szolgálja.

Beépített FM rádió
A beépített FM rádió automatikus állomáshangolással és egy nagy teljesítményű hangszóróval együtt még élvezetesebbé teszi kedvenc állomásainak hallgatását.

Főbb jellemzők

 •     egyszerű használat
 •     nagyméretű, 2,8"-os színes kijelző
 •     mindig elérhető kiegészítő kijelző
 •     minőségi 3.0Mpx-es kamera vakuval
 •     Fotókapcsolatok
 •     SOS gomb segélyhívásokhoz és SMS-ekhez helymeghatározással
 •     SOS esésérzékelő
 •     GPS-helyzet, helymeghatározás lekérése egy másik telefonról
 •     FM rádió
 •     erős hangszóró az FM rádióhoz és a csengőhangokhoz
 •     állvány a könnyű töltéshez
 •     Hosszú akkumulátor-üzemidő az 1000 mAh-s akkumulátorral

    Kijelző felbontása 320 x 240 px
    Külön billentyűzet gombok
    Fény, amely akkor is világít, ha a telefon ki van kapcsolva
    Dedikált gomb a fényképezőgép és a fényképes kapcsolatok számára
    GSM/GPRS 850/900/1 800/1 900 MHz
    MMS üzenet küldésének támogatása
    Bluetooth
    Négy felhasználói profil
    Gyors hozzáférés 10 fontos telefonos kapcsolathoz
    Rezgő csengőhang
    Képnézegető
    Zenelejátszó
    Digitális hangfelvevő (diktafon)
    Naptár
    Ébresztőóra
    Feladatlista
    Számológép
    MicroSDHC kártya behelyezésének lehetősége
    SIM kártya mérete: microSIM
    A telefonon tárolt névjegyek maximális száma: 300
    3,5 mm-es fejhallgató bemenet
    Li-ion akkumulátor 1 000 mAh
    A telefon méretei: 120 x 58 x 14 mm
    Súlya 93 g akkumulátorral

A csomag tartalmazza

 •     Evolveo EasyPhone FP mobiltelefon
 •     töltő állvány
 •     230 V-os hálózati töltő
 •     stereo fülhallgató kihangosítóval
 •     felhasználói kézikönyv


Specifikáció

Típushagyományos
Kijelző átmérője2,8 "
Hátlapi kamera3 MP
Memóriakártya típusaMicroSDHC
Hálózati technológia3G
Akkumulátor kapacítás1000 mAh
Dual SIMNem
BluetoothIgen
NFCNem
Tömeg93 g
Magyar nyelvIgen
Angol nyelvIgen


^