Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató
Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató

Epson EcoTank M1100 Tintasugaras Nyomtató

Tintasugaras, 15lap/perc, 1440x720dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:C13T03P14A; C13T01L14A
Gyártói cikkszám: C11CG95403
Garancia: 12+24 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
66 000 Ft


Ez a fekete-fehér EcoTank nyomtató rendkívül alacsony teljes üzemeltetési költséggel, három éves garanciával, valamint a vállalkozások számára elegáns és kompakt kialakítással rendelkezik. Akár 5000 oldal nyomtatása a mellékelt tintatartállyal, a palack lehetővé teszi a problémamentes és egyszerű újratöltést. USB-csatlakoztathatósággal rendelkezik, a gyors FPOT-sebesség (az első oldal elkészülésének sebessége) segítségével növelheti a teljesítményt.

Pénzt takaríthat meg

A nagy tintakapacitás a kis teljesítményfelvételű tintasugaras nyomtató esetén alacsony teljes üzemeltetési költséget és versenyképes lapköltséget eredményez.

Időmegtakarítás

A nagy tintakapacitás hozzájárul a jobb teljesítményhez is. A megbízható és tintapatron nélküli nyomtató továbbfejlesztett tintafeltöltő rendszerrel rendelkezik, a tintapalackok használata egyszerű, így a beavatkozások száma minimálisra csökken. A tintatartály a nyomtató elülső részén helyezkedik el, így az új kialakítás kompakt, az utántöltéshez egyszerűen hozzá lehet férni, és a tinták szintje tisztán látszódik. A gyors első oldal elkészülési idő (FPOT) alvó üzemmódból és a 15 lap/perces nyomtatási sebesség azt eredményezi, hogy Önnek nem kell a munkára várnia.

Energiát takaríthat meg

A tintasugaras technológia csökkenti az energiafelhasználás szintjét úgy, hogy a lézernyomtatókkal ellentétben nincs szüksége hőre, és természetesen a kevesebb energiafelhasználás segít abban, hogy az energiaszámlája is alacsony legyen.

Üzleti funkciók

Az USB-csatlakoztathatóság és az alacsony helyigény azt eredményezi, hogy egyszerűen elhelyezhető az íróasztalon, és a felhasználó számítógépéhez vagy laptopjához csatlakoztatható.

Lényeges jellemzők

•Alacsony teljes üzemeltetési költség: Tartsa a nyomtatási költségeket nagyon alacsonyan


•Nagy tintakapacitás: Nyomtasson akár 5000 oldalt a mellékelt tintával


•Időmegtakarítás: Gyors első oldal elkészülési idő


•Alacsony energiafelhasználás: A tintasugaras nyomtatás során nincs szükség hőre


•Egyszerű újratöltés: Új palackok cseppenésállóra tervezve

Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
Színes nyomtatásNem
Maximum nyomtatási sebesség15 lap/perc
Felbontás1440x720 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Soros portNem
LANNem
Duplex nyomtatásNem
CD/DVD nyomtatásNem
Patronok-tonerekC13T03P14A; C13T01L14A
WiFiNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^