Epson EB-725Wi

Epson EB-725Wi

3LCD, 1280x800, 4000ANSI Lumen, 2,5M:1, 356‎x395x133 mm, 5,8kg, WiFi
Gyártói cikkszám: V11H998040
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
1 207 800 Ft

EB-725Wi
A rugalmas és méretezhető megjelenítési megoldás révén, amely növeli az együttműködést és a termelékenységet, ráadásul garantálja a fenntarthatóságot is, minden munkaterület hatékonysága fokozható. A helyiség elrendezésétől és a betekintési szögektől függetlenül valamennyi néző számára adott a zavartalan, körülölelő élmény, ráadásul a fizikai távolságtartás is kivitelezhető nagyméretű képernyők vásárlása nélkül.

Az EB-725Wi kiemelkedő rugalmasságot biztosít, nagy fényerejű, méretezhető, akár 100 hüvelykes vetítőfelülettel. A síkpaneles kijelzőkkel ellentétben nincsenek árnyékok, becsillanások és vakfoltok, a 4000 lumenes, nagy fényerejű lézer fényforrás pedig akkor is használható, ha a környezeti fény erős. A többképernyős interaktív megoldás egyszerűvé és intuitívabbá teszi az együttműködést, az osztott képernyő funkció révén pedig akár négy jelforrás is megjeleníthető egyidejűleg, egyetlen HD felbontású képernyőn.

A nézői élmény magával ragadóbb, a többféle csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően pedig a kivételes képminőség és a hangminőség is biztosított. A tökéletes élmény jegyében a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, amely magába foglalja a Miracaston keresztüli képernyőtükrözést is, mindenki számára lehetővé teszi a tartalom táblagépről, mobilról vagy laptopról történő megosztását.

A felhasználók tollal és (opcionálisan) akár ujjal történő érintéssel is készíthetnek jegyzeteket közvetlenül a vetített tartalomra a speciális okostáblaopciók mellett. Az EB-725Wi további együttműködési és hatékonyságnövelő eszközöket is támogat, beleértve a nyomtatást, a mentést és az e-mailezést, valamint több bemenet megjelenítését egyetlen képernyőn, így a videokonferencia-megoldások, a dokumentumkamerák és a prezentációs technológiák használatát.

A síkpaneles kijelzőkkel szemben az EB-725Wi többféle képméretet és formátumot is kínál, fix költségek mellett. A rugalmas rögzítési lehetőségek révén gyorsabban és könnyebben telepíthető, jobban látható, fenntarthatóbb és higiénikusabb munkaterületeket biztosít, ha antibakteriális táblákkal együtt használják – mellőzve még az ujjlenyomatokat is.
Specifikáció

Kijelző technológia3LCD
Felbontás1280x800
Fényerő4000 ANSI Lumen
Kontrasztarány2,5M:1
Fizikai méret356‎x395x133 mm
Tömeg5,8 kg
3DNem
BluetoothNem
WiFiIgen


^