Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black
Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black

Canon TR4650 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Black

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 8lap/perc, 1200x600dpi, A4, USB, Patronok/tonerek:PG-545, CL-546, PG-545XL, CL-546XL, WiFi
Gyártói cikkszám: 5072C006AA
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
27 900 Ft

Ez a kompakt, könnyen kezelhető, multifunkciós, automatikus dokumentumadagolóval ellátott 4 az 1-ben nyomtató könnyedén csatlakoztatható a Wi-Fi-hez és a felhőhöz, így ideálisan használható otthoni irodákban.
Intelligens, kompakt, könnyen kezelhető: a tökéletes univerzális készülék azok számára, akik otthonról dolgoznak.

Ez a kompakt, sokoldalú és egyszerűen beállítható és kezelhető multifunkcionális nyomtató 20 lapos automatikus dokumentumadagolójával kiválóan alkalmas többoldalas dokumentumok másolására, szkennelésére és faxolására. Kimagasló produktivitásával és problémamentes vezeték nélküli csatlakoztathatóságával tökéletes választás otthoni irodák számára.
Intelligens csatlakozás, egyszerű használat

A Wi-Fi csatlakoztathatóság és a Canon PRINT alkalmazás segítségével okoseszközökről vezérelheted a nyomtató funkcióit, így könnyedén nyomtathatsz, szkennelhetsz és másolhatsz.
Könnyű beállítás, intelligens kialakítás

Állítsd be egyszerűen az alkalmazáson vagy a weben keresztül. Az intelligens, felhasználóbarát funkciók közé tartozik az egyszerű tintapatroncsere, a továbbfejlesztett papírbetöltés és a dokumentumeltávolítási emlékeztető.
Papír- és időtakarékos

Az automatikus kétoldalas nyomtatással és a 20 lapos automatikus dokumentumadagolóval hatékonyabban másolhatsz és szkennelhetsz többoldalas dokumentumokat.
Minőségi nyomtatás otthonra és az irodába

A pigmentfekete tinta éles szöveget biztosít, a festékalapú színes tinták pedig élénk színeket eredményeznek a dokumentumok és a fényképek esetében is, így jól olvasható, professzionális megjelenésű dokumentumok és kiváló minőségű fényképek nyomtathatók.
Környezetbarát

A környezetre gyakorolt káros hatások csökkentése érdekében kevesebb műanyag csomagolóanyagot használunk, és ezzel körülbelül 65%-kal csökkentjük a műanyaghulladék mennyiségét.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség8 lap/perc
Felbontás1200x600 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANNem
Duplex nyomtatásNem
Patronok-tonerekPG-545, CL-546, PG-545XL, CL-546XL
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^