Canon Pixma TS9550 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Canon Pixma TS9550 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner Canon Pixma TS9550 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Canon Pixma TS9550 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 8lap/perc, 4800x1200dpi, A3, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-580PGBK, CLI-581BK, CLI-581C, CLI-581M, CLI-581Y /XL/XXL, WiFi, CD/DVD nyomtatás, Bluetooth, SD, WiFi Direct
Gyártói cikkszám: 2988C006
Garancia: 312 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
118 300 Ft

A3-as, multifunkciós nyomtató az otthoni irodába vagy hobbitevékenységekhez
Az A3-as méret kezelésére is alkalmas, egyszerű vezeték nélküli csatlakoztathatóságot kínáló PIXMA TS9550 sorozat az otthoni irodában elengedhetetlen professzionális nyomtatást és a kreatív ötletek megvalósításához szükséges korlátlan szabadságot egyaránt biztosítja számodra.

Kompakt A3-as megoldás
Ez a kompakt, otthoni irodai környezetekhez ideális multifunkciós nyomtató A4-esnek megfelelő helyen tesz lehetővé szegély nélküli A3-as nyomtatást.

Intelligens és hálózatra kapcsolható
Nyomtass, szkennelj és másolj könnyedén okoseszközödről a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtass bármilyen további alkalmazás nélkül az AirPrint (iOS) és Mopria (Android) megoldásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően.

Engedd szabadjára a kreativitásod
A nyomtató 45 beépített mintájának köszönhetően emlékalbumokat vagy akár saját csomagolópapírodat is megtervezheted. Merülj el az origami világában a Creative Park számtalan művészi és hobbisablonjával. Légy kreatív a Canon iOS és Android rendszerekre elérhető Easy-PhotoPrint Editor alkalmazásának segítségével.

Kiemelkedő minőség
A Canon fényképhordozók, a FINE nyomtatófej-technológia és az 5 külön tintapatron együttesen rendkívül részletgazdag fényképeket eredményez, akár 100 évnyi albumélettartamot, valamint professzionális dokumentumokat biztosítva.

Készíts szuper körömmatricákat
Tedd egyedivé körmeidet a Canon egyedi körömmatrica-hordózójának és alkalmazásának segítségével. 200 minta (és minden évben számos újabb minta) vár rád, de akár saját fényképeidet is felhasználhatod!

• Nyomtat (A3 méretben is), másol, szkennel
• Duplex nyomtatás, többoldalas beolvasás
• 5 db, színenként cserélhető tintapatron (XL és XXL változatban is)
• WiFi, WiFi Direct, hálózati, Bluetooth és mobilnyomtatás
• Közvetlen nyomtatás memóriakártyáról, közvetlen nyomtatás CD/DVD lemezre
• Első- és hátsótálcás (A3 méret is) papíradagolás
• 10,8 cm-es színes érintőképernyő

Termékleírás
A Canon Pixma TS9550 intelligens, sok funkcióval felszerelt multifunkciós készülék. A készülékkel nyomtathatunk A3-as méretben is (szkennelés és fénymásolás csak A4 méretig). 5 darab, színenként cserélhető patron való hozzá, alap, XL és XXL változatban is. Sokféle csatlakozásra van lehetőség, WiFi, WiFi Direct, hálózati, Bluetooth, mobilnyomtatás. A duplex (csak A4 méretig) funkcióval papírt sprórolhatunk, ugyanakkor kényelmesebb a nyomtatás. Nyomtathatunk közvetlenül memóriakártyáról vagy CD/DVD lemezre. A nagy méretű színes érintőképernyő egyszerűvé és élvezetssé teszi a használatot. Két papírbemenet van, a hátsó adagoló például kiváló a vastagabb papírra való nyomtatáshoz (A3 méretben is hátsó adagolóból nyomtathatunk). A nyomtatón lévő dokumentumadagolóval pedig egyszerre akár 20 lapot beolvashatunk (csak A4 méretig).


Akiknek leginkább ajánljuk
• fölszerelt, modern, okos készüléket keresnek
• sok féle csatlakozási lehetőség fontos lehet
• A3-as méretben való nyomtatásra is szükség van

Előnyök
• nyomtat, másol, szkennel
• WiFi, WiFi Direct, hálózati, Bluetooth és mobilnyomtatás
• automatikus kétoldalas nyomtatás, többoldalas beolvasás
• nagy méretű színes érintőképernyő
Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxNem
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség8 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
Maximum papírformátumA3
USB portIgen
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekPGI-580PGBK, CLI-581BK, CLI-581C, CLI-581M, CLI-581Y /XL/XXL
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásIgen
BluetoothIgen
KártyaolvasóIgen
NFCNem
WiFi DirectIgen


^