Canon Pixma TS7450a Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Canon Pixma TS7450a Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Canon Pixma TS7450a Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 13lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, Duplex, Patronok/tonerek:PG-560; CL-561; PG-560XL; CL-561XL, WiFi, Bluetooth, WiFi Direct
Gyártói cikkszám: 4460C056AA
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
54 100 Ft

Az ideális társ a kreatív otthoni használathoz és a hatékony otthoni munkavégzéshez: nyomtatás, beolvasás és másolás bármely készülékről, intelligens és fantáziadús opciókkal.

Gondold el, mi mindent alkothatnál!

Sokoldalú társ a munkához és szórakozáshoz

A stílusos, megfizethető és egyszerűen használható PIXMA TS7450a sorozat lehetőséget kínál számos kreatív hordozótípusra történő nyomtatásra számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról. Az ADF technológia használatával több lap is beolvasható és másolható kétszer olyan gyorsan.

Kiváló funkcionalitás

Hadd dolgozzon keményen a PIXMA TS7450a sorozat, miközben a felhasználó okosabban dolgozik. Az automatikus dokumentumadagoló (ADF) technológia használatával több oldal is lemásolható és beolvasható anélkül, hogy el kéne távolítani vagy újra be kéne tölteni a lapokat.

Inspiráló megoldás

A PIXMA TS7450a sorozat ugyanolyan kreatív, mint a felhasználója; ideális művészi projektekhez gyerekekkel, vagy akár a bennünk rejlő nagy gyermek számára is! Nyomtatás fotópapírra, vasalható transzferpapírokra, mágneses papírra vagy többször felragasztható papírra.

Intelligens, de mégis egyszerű

A PIXMA TS7450a sorozat kiemelkedően felhasználóbarát. Közvetlenül lehet hozzá csatlakozni a számítógépről vagy okostelefonról, és fényképezőgépről is lehet nyomtatni Wi-Fi technológia használatával. A FINE patronok kiemelkedően felhasználóbarát kialakításúak.

Csak be kell pattintani!

A PIXMA TS7450a sorozat üzembe helyezési ideje drasztikusan lecsökkent. Csak be kell olvasni egy QR-kódot az okostelefonnal, és az intelligens technológia gondoskodik a többiről.

Alkalmazások az élet megkönnyítésére

Számos hasznos alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek segítségével egyszerűen lehet nyomtatni telefonokról és táblagépekről, csatlakozni felhőalapú szolgáltatásokhoz, felfedezni a művészi inspirációkat és még sok minden mást!

Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxNem
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség13 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANNem
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekPG-560; CL-561; PG-560XL; CL-561XL
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothIgen
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectIgen


^