Canon Pixma TS6351a Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner White
Canon Pixma TS6351a Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner White Canon Pixma TS6351a Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner White Canon Pixma TS6351a Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner White

Canon Pixma TS6351a Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner White

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 19lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-580PG; CLI-581; PGI-580PG XXL; CLI-581 XXL, WiFi
Gyártói cikkszám: 3774C086AA
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
65 400 Ft

2022-es modell! A TS6351-es multifunkciós nyomtató utódja!

A kifinomult 3 az 1-ben készülék egyenletes csatlakoztathatóságról és kreatív lehetőségekről gondoskodik, így az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnal együtt a munkahelyi dokumentumok és a családi projektek kezelését egyaránt lehetővé teszi otthonában.

Kifinomult többfunkciós készülék

A stílusos, aszimmetrikus kialakítás, az 5 db, színenként cserélhető tintapatron és az intuitív LED-es állapotsáv teszi a PIXMA TS6351a készülékeket igazán komoly munkaeszközzé. A FINE technológiával és a ChromaLife100 tintával hibátlan fényképek, a speciális pigmentfekete tintával pedig éles szöveges dokumentumok nyomtathatók.

   

Megkönnyíti életét                

Az intelligens kialakítás kihangsúlyozza az intuitív LED-es állapotsávnak, az 5 db, színenként cserélhető tintapatronnak, a kétutas papíradagolásnak és az automatikusan meghosszabbodó kiadótálcának köszönhető rugalmasságot.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek                

Nyomtasson, másoljon, szkenneljen és csatlakozzon a felhőhöz vezeték nélkül a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtasson közvetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) használatával.A felhőbe és az e-mailbe való beolvasás csak az eredeti Canon tintát használó felhasználók számára érhető el.

Minőségi dokumentumok és fényképek

A PIXMA TS6351a széria által készített kiváló minőségű fényképek páratlan tartósságáról a ChromaLife100 tinták gondoskodnak, a pigmentfekete tinta pedig éles és olvasható szöveges dokumentumokat biztosít.

Kreatív beállítások

Engedje szabadjára kreativitását az Easy-PhotoPrint Editor alkalmazással és a Creative Park kreatív projektjeivel, amelyek most kétoldalas matt, vasalható matricás, többször felragasztható, négyzet alakú és mágneses nyomathordozókon próbálhatók ki.

Öné az irányítás

Élvezze az intuitív vezérlőelemek nyújtotta gyors beüzemelést az 1,44 hüvelykes (3,65 cm-es) OLED kijelző révén, és csatlakozzon egyetlen gombnyomással vezeték nélküli kapcsolat segítségével.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxNem
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség19 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANNem
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekPGI-580PG; CLI-581; PGI-580PG XXL; CLI-581 XXL
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^