Canon Maxify MB2155 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Canon Maxify MB2155 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner Canon Maxify MB2155 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner Canon Maxify MB2155 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Canon Maxify MB2155 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 19lap/perc, 600x1200dpi, A4, USB, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-1500XL BK/Y/C/M, WiFi
Gyártói cikkszám: 0959C029AA
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén 3-5 munkanap
67 400 Ft

MAXIFY MB2150 sorozat

Mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.


Előnyök

  •     Gyors nyomtatás: 19 kép/perces fekete-fehér és 13 kép/perces színes nyomtatási sebesség
  •     Wi-Fi-hálózathoz való csatlakozási lehetőség a mobileszközökről történő közvetlen nyomtatásért
  •     Nyomtatás és beolvasás felhőalapú szolgáltatásokba
  •     1200 oldalas fekete-fehér és 900 oldalas színes tintakapacitás
  •     Maradjon produktív: 250 lapos kapacitás és az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló

Részletes jellemzés

Ismerd meg jobban a Canon MAXIFY MB2150 sorozatot

    Nagy kapacitás, kiváló minőség

    Sokoldalú nyomtató, szkenner, másoló és fax olyan otthoni irodák számára, amelyeknek remek fekete-fehér és színes nyomtatási minőségre és alacsony oldalankénti költségre van szükségük. A 250 lapos nagy méretű adagolóval és 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval rendelkező Canon MAXIFY MB2150 sorozat a kihúzás- és súrlódásálló DRHD tintáknak köszönhetően kimagasló nyomatokat produkál élénk színekkel és éles szövegekkel. A Canon MAXIFY MB2150 sorozat gyors, 19 kép/perces fekete-fehér és 13 kép/perces színes A4-es nyomtatásra képes, az első nyomat pedig mindössze 6 másodperc alatt elkészül (FPOT).
   

   Gazdaságos működés

    A mindössze 0,2 kWh-os (TEC) kis energiafogyasztástól kezdve egészen a nagy kapacitású, külön cserélhető színes kazettákig – a gazdaságos használat kiemelkedően fontos. A fekete kazetták 1200 oldalas és a színes kazetták 900 oldalas ISO-kapacitása kevesebb megszakításról gondoskodik a munka közben. Az opcionális 4 színű multipack még költséghatékonyabb nyomtatást kínál.

    Hatékony és könnyen kezelhető

    A kétoldalas nyomtatás és a számos különböző papírméret és -típus támogatása – az A4-es normál papírtól kezdve egészen a címkékig, borítékokig, fotópapírig vagy akár a kétoldalas igazolványok másolásáig – megkönnyíti a gyakori irodai feladatok elvégzését. A hatékony használatra épített nyomtató használata gyors és egyszerű: a Canon MAXIFY MB2150 sorozat6,2 cm-es színes TFT képernyőjének köszönhetően a nyomtatás, a másolás, a szkennelés és a faxolás egyaránt könnyen elérhető.
   
    Nyomtatás okostelefonról, táblagépről és a felhőből

    Az Apple AirPrint (iOS), a Mopria és a Canon PRINT alkalmazás egyaránt támogatott, csakúgy, mint a felhőből történő nyomtatás vagy akár a dokumentumok olyan felhőalapú szolgáltatásokba való beolvasása és mentése, mint a Google Drive, a Dropbox, az Evernote, a OneNote, a OneDrive és a Concur. A hozzáférési pont mód segítségével az okoseszköz-használók a nyomtatóhoz akár Wi-Fi-hálózat nélkül csatlakozhatnak.
   
   Felügyeleti és karbantartási funkciók

    Az IP-cím-szűrés csak adott számú felhasználó számára biztosít hozzáférést, az SMTP-támogatás pedig biztonságos e-mailbe olvasást tesz lehetővé az irodai hálózaton belül. A rendszergazdák gyorsan és egyszerűen konfigurálhatják a nyomtatót, és olyan műveleteket korlátozhatnak, mint a beolvasás USB-hordozókra.
   
  Egyszerű hálózati integráció

    A rendszergazdák örülnek majd a Canon MAXIFY MB2150 sorozat Simple Network Protocollal (SNMP) való kompatibilitásának, az eszközfelügyeleti szabvánnyal ugyanis a nyomtató egyszerűen integrálható meglévő irodai hálózatokba. Az SNMP segítségével számos, karbantartással kapcsolatos felügyeleti funkció, például a tintaszint, a hibaállapot és az oldalszám figyelése is használható.


    Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxNem
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség19 lap/perc
Felbontás600x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANNem
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekPGI-1500XL BK/Y/C/M
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^