Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Canon Maxify GX7040 Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 24lap/perc, 600x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:PGI-1500XL BK/Y/C/M, WiFi
Gyártói cikkszám: 4471C009
Garancia: Jogszabály szerint
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

 Canon Maxify GX7040 multifunkciós tintatartályos nyomtató, wifi, színes, A4, ADF, duplex

Alacsony költségek, amelyek alacsonyak is maradnak

Egyetlen színes tintapalackkészlettel akár 14 000 oldal, az egyetlen fekete tintapalackkal pedig 6000 oldal is nyomtatható. Gazdaságos üzemmódban még többet takaríthatsz meg.
 
Tartós dokumentumok, villámgyorsan

Nyomtass kiváló minőségű üzleti dokumentumokat tűéles részletekkel lenyűgöző, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A dedikált üzleti funkciók révén a munkafolyamatok könnyedén kezelhetők.
  
Kompakt, mégis nagy teljesítményű

Az 50 lapos automatikus dokumentumadagoló, az egyutas kétoldalas szkennelés, a 6,9 cm-es, dönthető színes érintőképernyő és a 600 lapos lapadagoló megkönnyíti a munkát. Sokféle hordozó kezelésére képes, még akár 1,2 m-es transzparensek nyomtatására is.
 

Maximális hatékonyság

Legyél felelősségteljes az energiahatékony tintasugaras nyomtatással, a nagy méretű tintapalackokkal csökkentheted a hulladék mennyiségét. Egy felhasználó által cserélhető karbantartó kazetta minimalizálja az állásidőt.
 
Csatlakozási lehetőségek

Nyomtatás, szkennelés, másolás és csatlakozás a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással. Kompatibilitás az Apple AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) technológiával, valamint a kétsávos Wi-Fi támogatás révén az Ethernet kapcsolatot is ki tudod használni.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség24 lap/perc
Felbontás600x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekPGI-1500XL BK/Y/C/M
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^