Canon i-SENSYS MF754Cdw Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax
Canon i-SENSYS MF754Cdw Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax Canon i-SENSYS MF754Cdw Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Canon i-SENSYS MF754Cdw Wireless Lézernyomtató/Másoló/Scanner/Fax

Lézer, Scanner, Másoló, Fax, Színes, 33lap/perc, 1200x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:069, 069H, WiFi, WiFi Direct
Gyártói cikkszám: 5455C009AA
Garancia: Jogszabály szerint
Rendelés esetén 3-5 munkanap
237 200 Ft

Egyszerűsítse a mindennapi üzleti feladatokat
A Canon i-SENSYS MF750 sorozat frissített színes motorja fejlett használhatósági és kapcsolódási lehetőségeket, valamint gyors nyomtatási és beolvasási sebességet biztosít az üzleti termelékenység növelése érdekében.

Maximális termelékenység
Dolgozzon gyorsabban az akár 33 oldal/perc és 100 kép/perc (A4) nyomtatási és szkennelési sebességgel, valamint a médiakezelés széles skálájával, amely képes kisebb dokumentumok, például csekkek és nyugták beolvasására.

Beépített felhőkapcsolat
Központosítsa a nyomtatáskezelést a Microsoft felhőalapú Universal Print segítségével, és közvetlenül elérje a dokumentumokat a felhőalapú tárolási szolgáltatásokból: Google Drive, DropBox és OneDrive.

Intuitív felhasználói élmény
Egyszerűsítse a munkafolyamatokat a fogd és vidd lapokkal a kijelző testreszabásához, és egyérintéses gyorsbillentyűket hozhat létre az Alkalmazáskönyvtár alkalmazásokkal.

Megbízható biztonság
A fejlett rendszerellenőrzés megvédi az eszközt a hackeléstől és a vírusfenyegetésektől már az indítás után, míg a biztonságos PIN korlátozza a bizalmas dokumentumokhoz való hozzáférést.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaLézer
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxIgen
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség33 lap/perc
Felbontás1200x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerek069, 069H
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectIgen


^