Canon G6040 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner
Canon G6040 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner Canon G6040 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner Canon G6040 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Canon G6040 PIXMA Wireless Tintasugaras Nyomtató/Másoló/Scanner

Tintasugaras, Scanner, Másoló, Színes, 6,8lap/perc, 4800x1200dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:GI-40 Series, WiFi, WiFi Direct
Gyártói cikkszám: 3113C009AA
Garancia: Jogszabály szerint
Rendelés esetén 3-5 munkanap
127 599 Ft

Nyomtatás, szkennelés, másolás és csatlakozás a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással. Töltsd újra a tintatartályokat a továbbfejlesztett, maszatmentes palackokkal, növeld az üzemidőt a 350 lapos papírkapacitással és nyomtass akár 18 000 oldalt 3 fekete tintapalackkal vagy 7700 oldalt egy színes készlettel, a minőség megőrzése mellett, de alacsony nyomtatási költséggel.


Kényelmes és kompakt
A multifunkcionalitás és a dönthető előlap 2 soros LCD-kijelzője biztosítja a kompakt és praktikus kialakítás előnyeit, ideális induló eszközzé téve az otthonról dolgozó vállalkozóknak vagy kisebb irodáknak.
   

Kiváló nyomtatási kapacitás
3 fekete tintapalackkal akár 18 000, egy színes készlettel akár 7700 oldalt is kinyomtathatsz, a maszatmentes tintapalackokkal egyszerű az utántöltés, az automatikus kétoldalas nyomtatás és a 350 lapos papírkapacitás révén pedig megszakítás nélkül dolgozhatsz.

Intelligens csatlakoztatási lehetőségek
Nyomtatás, szkennelés, másolás és csatlakozás a felhőhöz a Canon PRINT alkalmazással és PIXMA Cloud Link szolgáltatással. Csatlakozz Etherneten keresztül és nyomtass AirPrint (iOS), Mopria (Android) vagy Windows 10 Mobile segítségével.

Tiszta és éles
A gyors nyomtatás és a pigmentfekete tinta által életre keltett éles és pontos szöveg professzionális benyomást kelt. Az élénk színes tintákkal nyomtass kimagasló minőségű, szegély nélkül fényképeket akár A4-es méretben is.

Teljes integráció
Management Information Base használatával távolról felügyelheted nyomtatód tintatartály-szintjeit, felhasználását és állapotát, teljeskörű irányíthatóságot biztosítva ezzel.

   


Specifikáció

Nyomtatási technológiaTintasugaras
ScannerIgen
MásolóIgen
FaxNem
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség6,8 lap/perc
Felbontás4800x1200 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
Patronok-tonerekGI-40 Series
WiFiIgen
CD/DVD nyomtatásNem
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectIgen


^