Canon AS-1200 Számológép Black

Canon AS-1200 Számológép Black

Gyártói cikkszám: 4599B001AA
Garancia: 12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
3 300 Ft

Ez a 12 számjegyes, félig asztali számológép intelligens, ívelt formájú és sok hasznos billentyűfunkciója van.További jellemzője a kettős áramellátás, döntött kijelző és a stílusos, sötétszürke felület.

12 számjegyes félig asztali számológép ívelt formájú házzal.

A ház alsó és felső része újrafelhasznált Canon anyagokból készülHaszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítási képességekKerekítés és tizedespont választásKettős áramellátás (napelem és elem).Nagyméretű, döntött kijelző 12 számjegyes félig asztali „zöld számológép ívelt formával.

Nagyméretű, döntött LCD-kijelző

Az ívelt formának köszönhetően ezen a 12 számjegyes számológépen nagy, döntött LCD-kijelző van, így az összes szám egyetlen pillantással könnyedén leolvasható a legkülönfélébb fényviszonyok között is. A felhasználóbarát, ésszerűen elrendezett, nagyméretű, színkódolt billentyűkkel felszerelt készülék a számok könnyű és hibamentes bevitelét biztosítja.

Környezetbarát

Adjon zöld előnyt a munkájának ezzel a hatékony és környezetbarát 12 számjegyes számológéppel, amelynek műanyag házát újrahasznosított Canon másológépekből készítették.
Kiváló megoldás azon közhivatalok és magánvállalkozások számára, ahol környezettudatos irányelvek érvényesülnek; emellett minden felelős gondolkodású vállalkozás, oktatási intézmény és magánszemély számára is kiváló választás.

Energiahatékony

A dupla (napelem és normál elem) tápellátású számológép bármilyen fényviszonyok közt gond nélkül használható. Az automatikus kikapcsolás funkció az energiatakarékosság érdekében körülbelül 7 perc után kikapcsolja a számológépet, ha nem használják. Hasznos funkciók Egyszerűsítse számításait és nyerjen időt az ügyes csúszó kapcsolóval, amivel könnyen kiválasztható a tizedespont helye és a kerekítés. További jellemzője a haszonkulcs (MU), fordított jelzálog (RV) , bruttó végösszeg (GT) számítás.


^