Brother PT-H110 Címkenyomtató Black
Brother PT-H110 Címkenyomtató Black Brother PT-H110 Címkenyomtató Black

Brother PT-H110 Címkenyomtató Black

180x180dpi, LCD
Gyártói cikkszám: PTH110YJ1
Garancia: 24+12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
14 400 Ft

Tartós címkéket nyomtathat pillanatok alatt

Ez a kompakt és könnyen használható feliratozó készülék különálló gyorsbillentyűkkel rendelkezik, amelyekkel gyorsan választhat a különféle funkciók közül a címke egyszerű tervezéséhez. A 20 mm / másodperces nyomtatási sebesség megkönnyíti a címkézési feladatokat.

Beépített grafikus kijelző

A 16 karakteres LCD megkönnyíti a címke létrehozását. Az előnézet majd nyomtatás előtt válassza ki a címkén szereplő kereteket és szimbólumokat.

Kábeljelölés

A kábeljelölő funkció segítségével egyértelműen jelölje meg a hálózati adaptereket és egyéb csatlakozókat és kábeleket. Kinyomtat egy zászlós címkét, amely az egyszerű azonosítás érdekében körbetekerhető a kábelen.

Sokféle betűtípus, keret és szimbólum

3 betűtípus, 10 karakterstílus, 15 képkocka és több mint 250 szimbólum közül választhat a címkék testreszabásához.

Rengeteg felhasználási területen megállja a helyét

A tartós P-touch címkéknek számos felhasználási lehetősége van, mint például a kábelek és csatlakozók, CD és DVD, USB flash meghajtók, irodai felszerelések, irattartók, munkatársak és látogatók névjegykártyái, iratszekrények, feliratok, levélszobák, hirdetőtáblák , polcok és telefon mellékállomások.

P-touch laminált címkék - extrém körülmények között tesztelve

A Brother TZe szalagos kazetták sokféle színben és többféle szélességben kaphatóa, és olyan speciális szalagokat tartalmaznak, mint az erős tapadású, felxibilis ID azonosító (kábelek köré tekeréshez vagy zászlócímkék készítéséhez) vagy a biztonsági szalagok. Ezek a laminált szalagok hihetetlenül tartósak, és úgy lettek kialakítva és tesztelve, hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékletnek, napfénynek, nedvességnek, kopásnak és vegyszereknek.

Specifikáció

Felbontás180x180 dpi
Színes nyomtatásNem
USB portNem
Hálózati nyomtatásNem
LCD kijelzőIgen
WifiNem
BluetoothNem


^