Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black
Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black

Brother PT-E110VP Címkenyomtató Orange/Black

180x180dpi, LCD
Gyártói cikkszám: PTE110VPYJ1
Garancia: 24+12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
21 900 Ft

PT-E110VP ipari címkéző készülék hordozótáskával és AC Adapterrel

A P–touch E110VP könnyű, kézben használható ipari címkéző készülék, könnyen használható funkciókkal tervezve, így gyorsan és könnyedén elkészítheti egyezményes címkéit. Praktikus hordozótáska és AC adapter tartozik a készülékhez. A táska további helyet biztosít szalagok tárolására is, amely akár erős tapadású vagy flexibilis ID szalag is lehet. Ezek speciálisan villanyszerelőknek és mesterembereknek tervezett szalagtípusok. A kábelek azonosításához speciális funkciógombok segítik a címke készítést, mint például a kábel körbetekerése vagy a zászlós címke készítése funkciók, valamint előlapok készítése és a sorszámozás. Gyors, 20mm / mp nyomtatási sebességgel dolgozik, így pillanatok alatt kezében tarthatja a címkéket.

A 200 féle szimbólummal rendelkező készülék elektronikai, adatkommunikációs, audio/vizuális jeleket tartalmaz és a kiváló minőségű grafikus kijelzőn megtekintheti ezeket a nyomtatás előtt.

Feliratozz professzionálisan!

A P-touch E110VP egy kompakt, kézi címke nyomtató, amellyel sokféle színkombinációban hosszú távra készíthet, tartós 12 mm széles címkéket. A P-touch címkék biztosítják a kábelek, az előlapok, a foglalatok, a kapcsolók, a fogyasztói egységek és egyéb alkatrészek gyors és egyszerű azonosítását.

A teljes címkézési készlet

A PT-E110VP mindent tartalmaz, amire a gyors nyomtatáshoz szüksége lehet. Ez a címkézési csomag tartalmaz egy hálózati tápegységet és egy 9 mm-es Flexible-ID TZe szalagkazettát, amelyek mindegyike tartós hordtáskában található.

Egyezményes jelölések gyorsan és könnyedén

Négy dedikált billentyű biztosít azonnali hozzáférést kifejezetten kábelcsomagoláshoz, kábeljelöléshez, előlap címkékhez kifejlesztett címkézési funkciókhoz, valamin több címke nyomtatásához sorozatosan növekvő számokkal. Ezáltal a címke létrehozása gyors és hatékony.

Dedikált számbillentyűzet

A számok és a betűk jól elkülönítve jelennek meg a készüléken. A dedikált számpad gyors és kényelmes bevitelt tesz lehetővé.

200 féle szimbólum, beleértve az ipari jelüléseket is

Ikonokat és szimbólumokat egyaránt tartalmaz, például villanyszerelőknek, hálózatépítőknek AV jeleket, biztonsági jelzéseket és nyilakat.

Tartós címkék, amelyek évekig megmaradnak

A Brother TZe szalagkazetták szélességben és színben is sokfélék. Olyan speciális szalagokat is megtalál közöttük, amelyek erős tapadásúak, rugalmasak (kábelkötegeléshez vagy zászló címkék létrehozásához), biztonsági jelöléshez kiválóak. Ezek a laminált szalagok hihetetlenül tartósak és szigorú tesztelésen mentek át,hogy ellenálljanak a szélsőséges hőmérsékletnek, napfénynek, nedvességnek, kopásnak és vegyi anyagoknak.
Specifikáció

Felbontás180x180 dpi
Színes nyomtatásNem
USB portNem
Hálózati nyomtatásNem
LCD kijelzőIgen
WifiNem
BluetoothNem


^