Brother HL-L8360CDW Wireless Lézernyomtató

Brother HL-L8360CDW Wireless Lézernyomtató

Lézer, Színes, 31lap/perc, 2400x600dpi, A4, USB, LAN, Duplex, Patronok/tonerek:TN-421 BK/C/MY, TN-423 BK/C/M/Y, TN-426 BK/C/MY, WiFi
Gyártói cikkszám: HLL8360CDWRE1
Garancia: 24+12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
217 700 Ft

A vállalkozások számára kifejlesztett színes, wireless lézernyomtató kétoldalas nyomtatási funkcióival professzionális, hatékony és költséghatékony eredményeket nyújt minden irodának.
A HL-L8360CDW valóban rugalmas irodai környezet kialakítását teszi lehetővé, mivel számos olyan funkcióval büszkélkedhet, amelyek testreszabhatóak ahhoz, hogy a termelékenységet zökkenőmentesen biztosítsa vállalkozásában.


Nagyobb megbízhatóság
A Brother legújabb színes készülékeit a hosszabb ideig tartó működésre és a nagy teljesítményű munkakörnyezet igényeinek kielégítésére fejlesztettük.
Hozza ki a legtöbbet eszközéből!
A sokoldalú papírkezelés lehetővé teszi, hogy a HL-L8360CDW-hez több méretű alsó és torony tálcát is hozzáadjon. Ez a készülék maximális üzemidőt biztosít, mivel kevesebb időt kell tölteni a papír adagolásával. Az opcionálisan magas hozamú festékkazettákkal a termelékenység növelhető, miközben csökkenti az általános nyomtatási költségeket a készülék élettartama alatt.
Környezetbarát
A Brother legújabb színes lézer szériája megfelel számos környezetvédelmi szabványnak, beleértve a német Blue Angel-t és Nordic Swan-tés. Ennek eredményeként nemcsak hatékonyabbá teszi az üzleti tevékenységet, hanem az energiahatékonyabb is, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és egyidejűleg csökkentve a költségeket.
Specifikáció

Nyomtatási technológiaLézer
Színes nyomtatásIgen
Maximum nyomtatási sebesség31 lap/perc
Felbontás2400x600 dpi
Maximum papírformátumA4
USB portIgen
Párhuzamos portNem
Soros portNem
LANIgen
Duplex nyomtatásIgen
CD/DVD nyomtatásNem
Patronok-tonerekTN-421 BK/C/MY, TN-423 BK/C/M/Y, TN-426 BK/C/MY
WiFiIgen
BluetoothNem
KártyaolvasóNem
NFCNem
WiFi DirectNem


^