Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White
Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White

Brother ADS-4700W Lapadagolós Szkenner White

A4, Lapáthúzós szkenner, 1200x1200dpi, 300x216x191mm, 2,7kg, Duplex, USB 3.0, WiFi, WiFi Direct, LAN
Gyártói cikkszám: ADS4700WTF1
Garancia: 24+12 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
243 300 Ft

ADS-4700W asztali dokumentum szkenner
Nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal és dedikált felhasználói érintőképernyővel. Ideális összetett munkafolyamatokhoz és dokumentumok megosztásához a kollégákkal.

Gyors és megbízható
Az elakadások kiküszöbölésére szolgáló beépített ultrahangos többlapos adagolóval az ADS-4700W nagy, 80 lapos ADF kapacitással rendelkezik, és percenként akár 40 oldalt is gyorsan beolvas. Az elválasztó kapcsoló lehetővé teszi a nagyon vastag és vékony dokumentumok, plasztik kártyák és gyűrött papírok zökkenőmentes és egyszerű adagolását.

Egyszerű és intuitív.
Hozzon létre egy dedikált felhasználói felületet egyérintéses szkenneléssel és akár 56 parancsikon hozzáadásának lehetőségével a gyakran használt célhelyekhez. Használhat egy opcionális külső kártyaolvasót is a szkennelési folyamat még egyszerűbbé tétele érdekében. Csak érintse meg a kártyát, és adja hozzá a dokumentumokat az ADF-hez, hogy automatikusan és biztonságosan rögzítse az oldalon lévő információkat.

Fejlett csatlakoztathatóság
Az 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat, a hálózat, az USB3.0 és az USB host segítségével biztonságosan szkennelhet dokumentumokat és oszthat meg a kollégákkal.

Speciális képrögzítés és feldolgozás
Könnyed és lenyűgöző képrögzítés és -feldolgozás – a beolvasott oldalak egyszerű hivatkozásától és a digitális imprinter segítségével történő szkennelésétől a képminőség optimalizálásáig az automatikus függőleges csíkok és moir(szkennelési hiba)-csökkentő eszközök révén.
A dokumentumszétválasztási funkció emellett automatikusan felismeri és eltávolítja a beszkennelt üres oldalakat, így csökkenti a fájlméretet és a dokumentum-előkészítési időt.

Brother ScanEssentials
A ScanEssentials szoftverünk további funkciókat kínál, amelyeket vállalkozása igényeire szabhat. A nagyobb biztonság érdekében beállíthat jelszavakat és védheti munkafolyamatait, és különféle formátumokban mentheti a dokumentumokat.
A metaadat funkció vonalkódokat vagy meghatározott szövegláncokat is képes olvasni, hogy megkönnyítse a dokumentumok szétválasztását és fájlelnevezését.

Elismert ipari szoftverek
Növelje a szkennelés utáni termelékenységet az iparágban elismert szoftverekkel, beleértve a Kofaxot és a Newsoftot, amelyek alapfelszereltségként kaphatók az eszközzel.

Specifikáció

Maximális lapméretA4
TípusLapáthúzós szkenner
Optikai felbontás1200x1200 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret300x216x191mm
Tömeg2,7 kg
DuplexIgen
USBUSB 3.0
WiFiIgen
WiFi DirectIgen
LANIgen


^