Brother ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White
Brother ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White Brother ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White

Brother ADS-2700W Lapadagolós Szkenner White

A4, Lapadagolós szkenner, 1200x1200dpi, 299x206x178mm, 2,6kg, Duplex, USB 2.0, WiFi, WiFi Direct, LAN
Gyártói cikkszám: ADS2700WTC1
Garancia: 24+12 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
187 100 Ft

Szkennelés különböző fájltípusokba

A felhasználók kereshető PDF-fájlokba, fájlokba, e-mailbe, OCR-be, képbe és közvetlenül USB flash meghajtókra szkennelhetnek, miközben a képfeldolgozási funkciók, például az automatikus ferdeség korrekció és és a lyukasztó eltávolítása biztosítják, hogy a nyomtatott másolatok digitális biztonsági másolatai ne csak képek legyenek, hanem optimalizált üzleti dokumentumok.

Ingyenesen letölthető szoftvercsomag

Ez a Brother szkenner készen áll a Nuance® és a NewSoft® hatékony névjegykártya- és dokumentumkezelő szoftverével Windows és MacOS rendszerekkel való együttműködésre - ideális PDF-fájlok és még sok más létrehozásához és szerkesztéséhez.

Ingyenes letöltések Windows rendszerhez: Brother iPrint & Scan asztali és mobil eszközökhöz, Nuance® PaperPort 14 SE, NewSoft® Presto! ® BizCard OCR és távoli beállítás
Ingyenes letöltések macOS-hoz: A Brother iPrint & Scan asztali és mobil eszközökhöz, NewSoft® Presto! ® PageManager®, NewSoft® Presto! ® BizCard OCR és távoli beállítás

Csatlakozás az egész irodához USB, Ethernet vagy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül

A valódi hálózati képességeket kínáló, vezetékkel és vezeték nélkül is kompatibilis Brother ADS-2700W lehetővé teszi a dokumentumok közvetlen beolvasását a készülékről több eszközre megosztott kapcsolaton keresztül, ami azt jelenti, hogy a fontos dokumentumok könnyedén átkerülhetnek csapatok és részlegek között.

Funkciók elérése a 7,1 cm-es LCD érintőképernyőről

A színes érintőképernyő használatával a beolvasott dokumentumok azonnal elküldhetők az előre konfigurált profilokba, ezzel megtakarítva az előkészítési időt és csökkentve a személyzet képzését, miközben a beállítások lezárása funkció magasabb szintű irodai biztonságot nyújt.

Kis méretű, nagy hatékonyságú

Mivel a kimeneti tálca kényelmesen visszahajtható a készülékhez, így rendkívül sok helyet spórolhat, mivel körülbelül akkora helyet foglal el, mint egy A4-es lap.

Bár kompakt méretű, ez a 35 lap/perc szkenner robusztus és megbízható a mindennapi üzleti használatra, köszönhetően a megbízható passzív hengerrendszerének, amelyet úgy terveztek, hogy kiállja a próbát napi több ezer beolvasás esetén is.

50 lapos, vegyes médiák kezelésére alkalmas, automatikus dokumentumadagoló

Képes kevert médiatípusokat (beleértve a kétoldalas dokumentumokat, a kis bizonylatokat és az 1,32 mm vastagságú plasztik igazolványokat) ugyanfeldolgozni és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és hatékonyan készítsenek különféle üzleti dokumentumokat egyetlen indítással.

Továbbfejlesztett képfeldolgozási funkciók

A beépített nagy teljesítményű szkennelési tulajdonságok intuitív módon készítenek és törölnek szkennelt fájlokat, javítva a beolvasott kép minőségét a tároláshoz, a szerkesztéshez, a megosztáshoz és az OCR (optikai karakterfelismerés) igényekhez.

Ez kevesebb papírveszteséget okoz a dokumentumok kinyomtatásakor, csökkenti a fájlméreteket a megosztáshoz, és olvasás közben világosan olvasható cikkeket hoz létre. Így kevesebb időt fordít a dokumentumok kézi előkészítésére és javítására, és több időt fordít a vállalkozás további, fontos teendőire.
Specifikáció

Maximális lapméretA4
TípusLapadagolós szkenner
Optikai felbontás1200x1200 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret299x206x178mm
Tömeg2,6 kg
DuplexIgen
USBUSB 2.0
WiFiIgen
WiFi DirectIgen
LANIgen


^