Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black
Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black

Brother ADS-2400N Lapadagolós Szkenner Black

A4, Lapadagolós szkenner, 1200x1200dpi, 306x258x250mm, 4,5kg, USB 2.0, LAN
Gyártói cikkszám: ADS2400NUN1
Garancia: 24+12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

A Brother ADS-2400N asztali dokumentum-szkenner beépített vezetékes hálózati kapcsolattal rendelkezik, így az információk gyors átadását teszi lehetővé az üzleti életben.

Három programozható gomb segítségével a felhasználók egygombos szkennelést végezhetnek előre meghatározott helyekre, hogy biztosítsák az üzleti szempontból kritikus információk időben és a kívánt helyre érkezését.

A többfunkciós szkennelés támogatása érdekében az ADS-2400N hálózati, OCR-szoftverre, USB-re, fájlba, képbe, SharePoint®-re és e-mailbe szkennel. Az USB Host szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára egy 64 GB-os külső memória-meghajtó csatlakoztatását.

A TWAIN által támogatott képfeldolgozó funkciókkal az ADS-2400N képes professzionális minőségű beolvasott kimeneteket elérni üzleti használatra. A képfeldolgozó funkciók előkészítik és tisztítják a beolvasott dokumentumokat, javítva a beolvasott képek minőségét a tároláshoz, szerkesztéshez, megosztáshoz és az OCR-követelményekhez. Ez biztosítja, hogy az üzleti szempontból kritikus dokumentumok könnyen olvashatóak és hivatkoznak a javítás utáni helyreállítás céljából történő archiválás során.

A nagysebességű USB 2.0 csatlakozással, automatikus kétoldalas színes szkenneléssel, 50 lapos ADF (automatikus dokumentumadagoló) és 60kpp (30lpp) szkennelési sebességgel az ADS-2400N professzionális szkenner, amely kiválóan igazodik a kis- és középvállalkozások igényeihez.

Hálózati szkennerek

Valódi hálózati csatlakozást kínál több eszközzel, szoftver telepítése nélkül. A Brother hálózatos szkennerek lehetővé teszik a dokumentumok közvetlen szkennelését a készülékről több eszközre.  Egy gombnyomással vagy érintőképernyőről indítva * a szkennelt anyagok gyorsan és könnyen megoszthatóak a különböző csapatok és az osztályok között; javítva a munkafolyamat hatékonyságát és növelve a termelékenységet

Továbbfejlesztett képfeldolgozási funkciók

A beépített nagy teljesítményű szkennelési tulajdonságok intuitív módon készítenek és törölnek szkennelt fájlokat, javítva a beolvasott kép minőségét a tároláshoz, a szerkesztéshez, a megosztáshoz és az OCR (optikai karakterfelismerés) igényekhez.

Ez kevesebb papírveszteséget okoz a dokumentumok kinyomtatásakor, csökkenti a fájlméreteket a megosztáshoz, és olvasás közben világosan olvasható cikkeket hoz létre. Így kevesebb időt fordít a dokumentumok kézi előkészítésére és javítására, és több időt fordít a vállalkozás további, fontos teendőire.

2 az 1-ben szkennelés

Szkenneljen be kétoldalas dokumentumokat, és mentse egyoldalas képként az egyszerűbb és gyorsabb megtekintés érdekében.

Automatikus színérzékelés

Az automatikus színérzékelővel a szkenner elkerüli a kötegelt dokumentumok előzetes rendezésének vagy elválasztó lapok használatának szükségességét. A szükséges tárolóhely jelentősen csökken, és a dokumentumok előzetes rendezése is kevesebb idő alatt megtörténik.

Automatikus képforgatás, Automatikus levágás, Automatikus döntés

Automatikus képforgatás, Automatikus levágás, Automatikus döntés a beolvasott képek professzionális kivitelezéséhez.

Háttér feldolgozása

A beolvasott képeket egyszínű háttérrel jeleníti meg, vagy eltávolítja a hátteret a jól láthatóság és a kimeneti fájl méretének csökkentése érdekében.

Professzionális papírkezelés

Hatékony, professzionális szkennerek, amelyek még kis helyigényűek. A Brother szkennerek képesek számos médiatípussal együtt dolgozni, szélesebb kimeneti tálcával rendelkeznek, hogy az automatikus dokumentumadagolón (ADF) keresztül átjutott papír könnyedén és kényelmesen elvehető legyen.

A széles dokumentumrögzítőknek köszönhetően a szkennerek dokumentumgyűjtő teljesítménye kimagasló a szkennelési idő pedig rendkívül gyors. A tálcák szintén összhangban vannak, hogy kevesebb papírelakadás történjen. Ezek a kicsi, de pontos mérnöki tulajdonságok teszik lehetővé a Brother számára, hogy a szkennerek területén kiválóságként legyen jelen.
Specifikáció

Maximális lapméretA4
TípusLapadagolós szkenner
Optikai felbontás1200x1200 dpi
Film-dia adapterNem
Fizikai méret306x258x250mm
Tömeg4,5 kg
DuplexNem
USBUSB 2.0
WiFiNem
WiFi DirectNem
LANIgen


^