AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad
AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad

AXAGON WDC-P10T Thin Wireless Charging Pad

Wireless töltő
Gyártói cikkszám: WDC-P10T
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 1-2 munkanap
4 000 Ft

A nagy hatékonyságú AXAGON WDC-P10T gyorstöltő ideális megoldás mobiltelefonja töltéséhez. A Qi vezeték nélküli töltésszabványnak köszönhetően a töltő szinte ugyanolyan gyorsan feltölti a telefonokat, mint a vezetékes töltő adapter.

A slim töltőállomás 5W, 7.5W és 10W teljesítménnyel képes tölteni a töltőállomástól 6 mm-es távolságig. Így a tokban elhelyezett telefon töltése is nagyon kényelmes tud lenni. A töltő beépített idegentárgy észlelővel van ellátva, tehát a töltés nem indul el, ha például egy kulcscsomót helyezünk a töltőre.

A Micro USB bemenet nem csak az összes hagyományos töltőt támogatja, de a Quick Charge 2.0 vagy 3.0 szabványokat is, 5V/2A – 9V/2A tartományban.

Az integrált védőrendszer, mint például a zárlat- vagy a túlmelegedés elleni védelem biztonságossá teszi a használatot. A töltés intelligens vezérlése a töltés teljes időtartama alatt optimalizálja a folyamatot. A töltő és a telefon közti kommunikáció monitorozza az akkumulátor hőmérsékletét és szabályozza a töltőáramot. Ennek köszönhetően a telefon nem hevül túl és az akku élettartama sem csökken.

A kompakt méretek, főleg a kis magasság, minőségi kialakítás, rendeltetésszerű design és az eszközök széleskörű támogatása teszi a töltőt az Ön vezeték nélküli töltésének legjobb megoldásává. A látványos LED sávos kék kijelzés a készülék szélén fokozatos sötétedéssel jelzi a töltés folyamatát és villogni kezd, ha fémtárgyat teszünk a töltőre idegen fémtárgyak észlelése.

A stand-by üzemmódban fellépő alacsony áramfogyasztásnak és a töltés automatikus beindításának és leállításának köszönhetően a töltőállomást egyszerűen „csatlakoztatjuk és megfeledkez(het)ünk”róla.

Bemenet:
• standard microUSB Female csatlakozó
• bemeneti feszültség és áram DC 5V - 9V, max. 2A
• Quick Charge 3.0 és 2.0 technológia támogatása, max. 18W

Kimenet:
• vezeték nélküli töltés 5 / 7.5 / 10W teljesítménnyel
• standard Qi és gyors vezeték nélküli Qi Fast Charge töltés támogatás

Támogatott eszközök példái:
• Apple iPhone 8, X és újabbak
• Samsung Galaxy S6, S7, S8, S9, S10 a Galaxy Note 8, 9, 10
• HUAWEI Mate 20 Pro, P30 Pro
• Xiaomi Mi Mix 3, Mi 9
• Sony Xperia XZ2, XZ3
• további eszközök Qi vezeték nélküli töltés támogatással: https://axagon.eu/hu/produkty/wdc-p10t#supportLinkGoal
Specifikáció

TípusWireless töltő


^