AverMedia PW515 Webkamera Black
AverMedia PW515 Webkamera Black AverMedia PW515 Webkamera Black AverMedia PW515 Webkamera Black

AverMedia PW515 Webkamera Black

Video:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz, Fotó:8Mp
Gyártói cikkszám: 61PW515001AE
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
138 701 Ft

Élénk, Ultra-tiszta, 4K minőség
A PW515 4K Sony STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely ragyogóan éles videót, lenyűgöző színeket és kivételes optikai pontosságot biztosít akár 4K Ultra HD felbontásig.

Ragadjon meg és vonjon be mindenkit
A PW515 változó látómezővel (FoV) rendelkezik, amely 65°-tól 100°-ig terjed. Ultraszéles, 100°-os átlós látómezeje tökéletes az értekezlet összes résztvevőjének megörökítésére és a beszélgetésbe való bevonására.

Nézd meg a legjobban
Még nehéz fényviszonyok között is
A PW515 valós idejű, rendkívül érzékeny HDR-t és kiváló képoptimalizálást biztosít gyenge fényviszonyok mellett bármilyen megvilágítású környezetben, így Ön mindig éles és professzionális megjelenést biztosít. A 3D zajcsökkentés (3DNR) technológia elnyomja a zajt, és megőrzi a jó videóminőséget gyenge fényviszonyok mellett is, ami jelentősen javítja a webkamera képének tisztaságát a világosabb konferenciahívások érdekében. AI technológiánk automatikusan alkalmazkodik, hogy mindig kiemelje arcát.

Biztonságos interakció
Akadályozza meg a magánélet nem kívánt megsértését, és tartsa magát biztonságban a beépített zárral, amely robusztus és könnyen felhelyezhető.

Beszéljen egyszerűen és tisztán
A két beépített sztereó többirányú mikrofon természetesen és tisztán rögzíti a hangot minden irányban akár 3 m-ig. A zajcsökkentő funkció segít felerősíteni a hangszóró természetes hangját, és eltávolítja a környezeti zajokat.

Keressen meg és keretezzen be mindenkit a szobában
Az AI gesztusfelismerés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy egyszerű mozdulattal aktiválják az AI keretezés funkciót. Szabaduljon meg a távirányítóktól és a videohívások megszakításától.

Vezető UC-platformokkal működik
Teljesen kompatibilis a legújabb macOS, Windows OS és Chrome OS rendszerrel

A Zoom által ajánlott kamera
Zoom tanúsítvánnyal rendelkezik
A PW515 rendkívül éles videója és élethű hangja megbízható videokommunikációt kínál a zoom funkcióval. Hihetetlen videóminőségének köszönhetően a felhasználók professzionálisan bemutathatják magukat a videokonferenciák során.

Clickshare tanúsítvánnyal rendelkezik
Mindössze a Barco ClickShare gomb megnyomásával vagy a ClickShare alkalmazás elindításával a felhasználók vezeték nélkül csatlakozhatnak az AVerMedia video- és audioperifériákhoz, és egyszerűen megoszthatnak tartalmat.

A videohívások jobbak lettek
CamEngine 4
A CamEngine egy egyszerű, hatékony és intuitív szoftver, amely lehetővé teszi a videobeállítások testreszabását és a webkamerában rejlő lehetőségek teljes kihasználását.
Az olyan funkciókkal, mint a videóminőség-beállítás, az elforgatás, a kimerevítés, az AI-keretezés, az ePTZ és a FoV-beállítás, javíthatja a videofolyamot, és professzionálisan prezentálhat bármilyen streaming platformon vagy videokonferencia-alkalmazáson.

Termék és környezet
Az AVerMedia számára a környezetvédelem hosszú távú elkötelezettség. Átfogó környezetirányítási rendszerrel rendelkezünk, és megszereztük a Green termékpartner minősítést. A vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy termékeink a lehető legkisebb szén-dioxid-kibocsátással készülnek.
Specifikáció

Videó felbontás4K
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 3.0
FókuszAutófókusz
Fotó felbontás8 Mp


^