AverMedia PW513 Webkamera Black
AverMedia PW513 Webkamera Black AverMedia PW513 Webkamera Black

AverMedia PW513 Webkamera Black

Video:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz
Gyártói cikkszám: 61PW513000AC
Garancia: 24 hónap
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
82 600 Ft


Kristálytiszta Képminőség

A Live Streamer CAM 513 beépitett 4K optikával rendelkezik amely lenyűgöző 4Kp30 videó felvételére képes és ezzel tökéletesen kielégiti az alkotók magas képminőségre támasztott elvárásait. A Sony® Exmor™ technológiával és az AVerMedia preciziós beállitásokkal valósághű, kristálytiszta videókat mutathat be 4K UHD felbontásban.


Szélesitsd a Perspektivádat!

Minél többet látsz, annál gazdagabb tartalom alkotására leszel képes. A Live Streamer CAM 513 94 fokos ultra-széles látószögű lencsével rendelkezik ami azt jelenti, hogy több tartalmat leszel képes a streamedbe foglalni illetve nagyobb társaságot tudsz belevonni a videóbeszélgetéseidbe illetve konferenciáidba.


Plug-and-Play

A USB 3.0 plug-and-play csatlakozással mellőzhető a fáradalmas driver telepités, csak csatlakoztasd a webkamerát a számitógépedhez és máris készen vagy. Kompatibilis a Windows és Mac operációs rendszerekkel valamint OBS, RECentral és más fő streaming szoftverekkel.
* A legjobb képminőség érdekében megvilágítás ajánlott


Védd a Biztonságodat!

Az online adatvédelem kritikus fontosságú! A Live Streamer CAM 513 praktikus, elforgatható karos adatvédelmi zárral ellátott kialakítása lehetővé teszi a lencse könnyedén, egy kézzel való lefedését.


Válaszd ki a kivánt szöget

A Live Streamer CAM 513 360 fokos elforgatható kialakításával bármikor könnyedén beállíthatja a felvételi szöget.


CamEngine, továbbfejlesztve!

A kizárólag a Live Streamer CAM sorozat számára kifejlesztett CamEngine a tökéletes alkalmazás a CAM 513 valódi lehetőségeinek felszabadításához.
Az újonnan hozzáadott AI-Framing, az ePTZ, a zajcsökkentés és még sok más funkciókkal, mostantól automatikusan beállíthatod a kamera kompozícióját mozgáskövetéssel, digitális nagyítással és kicsinyítéssel, testre szabhatod a PTZ pozícióit és még sok minden mást, miközben megszüntetheted a nem kívánt környezeti zajokat. Töltsd le innen.

*A CamEngine csak Windows rendszerű. A Mac-felhasználók a CamEnigne Lite segítségével módosíthatják a videó beállításait.
Specifikáció

Videó felbontás4K
MikrofonIgen
CsatolófelületUSB 3.0
FókuszAutófókusz


^