Asus Active Stylus SA200H Pen
Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen Asus Active Stylus SA200H Pen

Asus Active Stylus SA200H Pen

Toll
Gyártói cikkszám: 90XB063N-MTO040
Garancia: 12 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!

Az alapvető stylus: egyszerű és pontos
- Egy intuitív és emberi kezelőfelület, amely 1024 szintes nyomásérzékenységet is támogat a legjobb írásélmény érdekében.
- A pontos és precíz érintés miatt az SA200H stylus toll olyan érzetet kelt, mintha valódi tollat érintenél hozzá a papírhoz.
- Funkcionális oldalsó gombok: Két oldalsó gomb az egérkattintáshoz és a törléshez.
- Cserélhető tollhegyek: Pillanatok alatt, szerszám nélkül kicserélhető.
- Tartós, hosszú élettartam, napi átlagosan 2 óra használat esetén körülbelül 1 évig használható
- Kompatibilis az MPP előírásoknak megfelelő eszközökkel

Használd ki a benned rejlő lehetőségeket és rögzítsd kreatív ötleted minden részletét!
Az SA200H stylus toll egy aktív stylus, amely prémium érzetet kínál vékony és elegáns kivitelben. Tökéletes kiegészítője a kompatibilis ASUS érintőképernyős eszközödnek, amellyel így intuitív módon tudsz rajzolni, írni vagy jegyzetelni bármely támogatott alkalmazásban. A nyomásérzékeny tollhegy a természetes kézírás élményét nyújtja, és akár 12 hónapig használhatod anélkül, hogy ki kellene benne cserélned az elemet. Így akkor és ott használhatod az SA200H stylus tollat, amikor és ahol csak akarod.

Természetes, valódi toll érzet
Azért, hogy az SA200H stylus toll egy valódi toll érzetét keltse a papíron, írás közben több mint ezer apró nyomásváltozást képes észlelni — a 14g-tól egészen a 450g-ig. Tökéletesen az írásodban vagy rajzodban rejlő stílusjegyek és apró részletek észlelésére kalibráltuk, hogy pontosan visszaadja a legvékonyabb vonalakat és a legvastagabb ecsetvonásokat is.

Pontosság — bármely szögből
Még egy hagyományos tollal sem lehet nagyon éles szögből írni, és ez igaz a stylus tollra is. Az SA200H-t gondosan terveztük meg, hogy fenntartsa a pontos kurzorpozíciót döntött tartásban is — meghaladja az iparági pontossági szabványértéket még 45°-os szögben történő használatkor is —, így bármilyen számodra kényelmes szögben tarthatod, és mégis tökéletesen tudod irányítani.

Szinte azonnali reakcióidő
Az utolsó dolog, amit egy stylus használatakor tapasztalni akarsz, az maga az írás és annak képernyőn való megjelenése közötti késleltetés. Az SA200H stylus toll közel azonnali reakcióidővel rendelkezik majdnem minden írási sebességnél, így a kreativitásod korlátok nélkül szárnyalhat!

Gördülékenyen húzott egyenesek és ívek
A linearitás egy műszaki paraméter annak leírására, hogy mennyire tűnik simának a stylus által húzott vonal. Az SA200H stylus toll magas, 0,2mm-es linearitással rendelkezik, tehát az általad húzott egyenes, átlós vagy görbe vonalak nem lesznek egyenetlenek vagy szaggatottak, még akkor sem, ha felnagyítod azokat.
Specifikáció

TípusToll


^