Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band
Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band

Apple Watch Series 8 GPS 41mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band

Kijelző mérete: 1,69", iOS, 2-4 nap, Vízálló, WR50, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 41x35x10,7mm
Gyártói cikkszám: MNP63
Garancia: Jogszabály szerint
Rendelés esetén: 3-5 munkanap
219 400 Ft

Nagy lépés az egész­ségért.

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új testhőmérsékletfigyelés funkciója hasznos információkkal szolgál a menstruációs ciklusodról. Az Ütközésészlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben. Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a továbbfejlesztett Edzés appal pedig új lehetőségeket próbálhatsz ki a mozgáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

Dizájn és strapabíróság
Gyönyörű. És az is marad.
Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos.
Az Apple Watch Series 8 kijelzője nagy, gyönyörű, és mindig be van kapcsolva. A keskeny peremnek köszönhetően a teljes előlapot kitölti, elegánsan hozzásimulva az óratok íveihez.

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Lenyűgöző ránézni. Élmény használni.
A ragyogó, mindig bekapcsolt kijelzőn a részletgazdag számlapok csodásan mutatnak, és az órád felemelése nélkül is könnyen leolvashatók. A nagyobb kijelzőn jól elférnek a kedvenc komplikációid, és könnyű koppintani, gépelni és lapozni rajta.

Nagyon bírja a gyűrődést.

A gyönyörű, teljes előlapot kitöltő, mindig bekapcsolt kijelzőt olyan innovatív megoldások felhasználásával alkottuk meg, melyek rendkívüli tartósságot biztosítanak. A vastag óraüveg, a robusztus vonalvezetés és a sík alap ellenállóvá teszi a repedésekkel szemben.

Repedésálló
Strapabírónak terveztük.

Porálló
IP6X tanúsítással.

Vízálló
WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele.

Egészség
Egészségről, tudatosan.

Minél többet tudsz az egészségedről, annál többet tehetsz érte. Az Apple Watch Series 8 fejlett érzékelőkkel segít alaposabban megismerni az általános állapotodat.


Test­hőmérséklet-figyelés.

Értsd meg jobban a ciklusod.

Az Apple Watch Series 8 alvás közben új, innovatív érzékelővel követi a testhőmérsékletedet, megmutatva, hogyan alakul az idővel. A Cikluskövetés erre alapozva tudja visszamenőleg megbecsülni a peteérésed idejét, amely hasznos lehet a családtervezéshez. A pulzusmérésekkel és a ciklusnapló adataival kiegészítve így részletesebb képet kaphatsz a menstruációs ciklusodról.

Egyszerűbben megbecsülhető, mikor ovulálhattál.

Menstruáció előrejelzése. Könnyebb követni.

A csuklódon mért hőmérsékleted alapján jobb előrejelzéseket kaphatsz a menstruációdról. Mostantól pedig arról is tud értesíteni az órád, ha a naplózott adataid lehetséges eltérést mutatnak a ciklusodban, például szabálytalan vagy elhúzódó menstruációt. Cikluselőzményeidet az orvosoddal is megoszthatod, hogy részletesebb információkra alapozhassátok beszélgetéseiteket.

Cikluskövetési adataid az eszközödön maradnak, és titkosításra kerülnek, amikor a telefonodat jelkód, Touch ID vagy Face ID segítségével lezárod.


Álmaid órája.

Az Alvás app az alvásidőd rögzítése mellett azt is megmutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

Készíts EKG-t, bármikor.

Az Apple Watch Series 8 az EKG appal az egyelvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni.

Véroxigénszint-mérés. Egy frissítő innováció.

Az Apple Watch Series 8 figyelemre méltó érzékelőjével és a hozzá tartozó alkalmazással bármikor ellenőrizheted a véroxigén szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

Gyógyszer- és vitamin­szedés óramű­pontossággal.

Az Apple Watchon egyszerűen naplózhatod, hogy mikor vetted be a gyógyszereid, a vitaminjaid vagy a táplálék kiegészítőid, és a Gyógyszerek appban diszkréten és átláthatóan követheted a felvitt adatokat.


Biztonság
Innováció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged. | Ütközésészlelés. Segélykérés automatizálva.

Az Apple Watch Series 8 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ér. Az Ütközésészlelés funkció ilyenkor automatikusan segélyhívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartózkodási helyed, és a vészhelyzeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért.2 Az Apple Watch az ütközésészleléshez egy továbbfejlesztett, háromtengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulásmérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamikatartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzorfúziós algoritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.


Új lehetőségek az edzéshez. Érj el új személyes csúcsokat.

Guggolás, spinning, fartlek vagy bármi más – a továbbfejlesztett Edzés appban az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Az új Edzésnézetekkel pedig fejlettebb mérőszámokat, például pulzuszónákat és személyre szabott intervallumokat is láthatsz, hogy kitartson a lendületed.


Pulzus­zónák.

Mérd fel gyorsan, hogy épp milyen intenzitással edzel. Az órád az egészséggel kapcsolatos adataid alapján automatikusan kiszámítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tartományokat.


Edzések a terveid szerint.

Alakítsd az aktív és a pihenési intervallumokat a saját edzési stílusodhoz. Menet közben tempó-, pulzus-, lépés­frekvencia- és teljesítményértesítéseket is kaphatsz. Formáld magadhoz, hogy a legjobb formád hozhasd.

Hívd ki magad egy versenyre. Újra meg újra.

Ha van olyan futó- vagy bringaútvonalad, amin gyakran edzel, versenyezhetsz a legjobb vagy a legutóbbi időddel. A Verseny útvonala funkció valós idejű információkkal is segít felülmúlni a korábbi eredményed.

Kapcsolattartás

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Kapcsolatban a világgal.

Telefonálj, küldj üzeneteket, streamelj zenét és indíts segélyhívást.

Térképek. Engedd, hogy az órád vezessen.

Apple Pay.
Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel.

Alacsony töltöttségű mód. Ha jól jönne a hosszabbítás.
Az akkumulátor 18 órán át bírja – vagy akár 36 órán át, ha bekapcsolod az új, alacsony töltöttségű módot. Ez remek megoldás, amikor nincs a közeledben a töltőd, például egy hosszú repülőúton.
Specifikáció

Kijelző mérete1,69 "
iOS kompatibilisIgen
Android kompatibilisNem
Windows kompatibilisNem
Üzemidő2-4 nap
VízállóságVízálló
Vízállósági szabványWR50
Wi-FiIgen
BluetoothIgen
GPSIgen
GyroscopeIgen
SIM foglalatNem
NFCIgen
PulzusmérőIgen
GyorsulásmérőIgen
Üzenet és hívás kezeléseIgen
MikrofonIgen
Alvás figyelésIgen
MagasságmérőIgen
Elégetett kalória kijelzésIgen
Zene vezérléseIgen
Tok mérete41x35x10,7 mm


^