AEG Protect A LCD 700VA UPS
AEG Protect A LCD 700VA UPS

AEG Protect A LCD 700VA UPS

4xIEC C13 , 700VA, 420W, LCD, RJ11/RJ45, USB, Soros port
Gyártói cikkszám: 6000021990
Garancia: 24 hónap
A termék pillanatnyilag nem elérhető!


Védje rendszerét folyamatos áramellátással
A komplex rendszerek kezelése a kiskereskedelmi termináloktól, a számítógépeken át a munkaállomásokig a folyamatos hálózati hozzáféréstől és az energiaellátástól függ. A túlfeszültség vagy a hirtelen áramkimaradás helyrehozhatatlan károkat okozhat az adatokban és a rendszerben, amelyet jelentős pénzügyi veszteség követhet.

Magas rendelkezésre állás kritikus helyzetekben
A Protect A biztosítja az áramellátást, és hálózati meghibásodás esetén néhány percet biztosít a működéshez. A nagy teljesítményű akkumulátor biztonsági mentése az asztali rendszerekhez és perifériákhoz biztosítja az irodai műveletek zavartalanságát.

Könnyű használat, egyszerű felügyelet
Informatív előlap százalékos oszlopdiagramokkal, grafikus mutatókkal és mérőkkel a nagy felbontású LCD-kijelzőn biztosítja a rendszer egyszerű ellenőrzését. A plug and play telepítéssel a Protect A percek alatt működik. Az automatikus feszültségszabályozó (AVR) megvédi a rendszert a túlfeszültségektől, míg a két gyors töltésű USB-port például táblagépekhez és okostelefonokhoz sokféle felhasználhatóságot biztosít az USB-töltőkészülékekhez.
Specifikáció

IEC C134
Teljesítmény (VA)700 VA
Teljesítmény (W)420W
LCDIgen
RJ11/RJ45Igen
USBIgen
Soros portIgen


^