ACT AC8210 Monitor stand extra wide with drawer adjustable height Black
ACT AC8210 Monitor stand extra wide with drawer adjustable height Black ACT AC8210 Monitor stand extra wide with drawer adjustable height Black ACT AC8210 Monitor stand extra wide with drawer adjustable height Black

ACT AC8210 Monitor stand extra wide with drawer adjustable height Black

monitor, 32", Asztali állvány
Gyártói cikkszám: AC8210
Garancia: 60 hónap
Rendelés esetén 1-2 munkanap
7 300 Ft

Emelje monitorát kényelmes magasságba ezzel az extra széles monitorállvánnyal
32" és 10 kg-ig terjedő monitorok támogatása, 29x36 cm-es felület
Állítható magasságú: 6 cm vagy 9 cm
A4-es dokumentumok és tartozékok tárolására szolgáló fiókkal
A stabilitást biztosító, csúszásmentes gumilábakkal ellátott, egymásra helyezhető oszlopokat tartalmaz
Nyomtatókhoz is alkalmas
Az AC8210 monitorállvány kényelmes magasságba emeli a monitort. Az állvány akár 32" méretű és 10 kg súlyú extra széles monitorokat is elbír. A monitort 6 vagy 9 cm-rel emelheti meg. Tárolja a papírt, dokumentumokat és íróeszközöket a kényelmes fiókban. Az állvány a csúszásmentes gumilábaknak köszönhetően a helyén marad. Tudta, hogy ez az állvány alkalmas nyomtatójának megemelésére is?

Extraszéles monitorállvány
Mostanában a monitorok egyre nagyobbak, ezért szélesebb állványra van szükségük. Az AC8210 monitorállványt kifejezetten arra tervezték, hogy a szélesebb monitorokat kényelmes magasságba emelje. Az állvány legfeljebb 32 hüvelykes és 10 kg-os képernyőkhöz alkalmas.

Kényelmes fiók a kiegészítők tárolására
A monitoremelő nagy fiókkal rendelkezik a kiegészítők, pl. dokumentumok és íróeszközök tárolására. A fiók A4-es méretű notebookok tárolására is alkalmas. Még a nyomtatóját is megemelheti az AC8210-zel, és a nyomtatópapírt a fiókban tárolhatja.

Sorolható oszlopok a magasság beállításához
Még jobban szeretné megemelni a monitorát? A mellékelt egymásra helyezhető oszlopok segítségével három plusz centiméterrel emelheti meg a monitort. Ha ez még mindig nem elég, akkor használhatja az AC8220. Ez négy további 3 centiméteres magasságú oszlopot tartalmaz.
Specifikáció

Típusmonitor
Méret coll32"
HasználatAsztali állvány


^