• Szaküzletünkben készletről is vásárolhat, nem kell megrendeléssel bajlódnia, legyen az egy memóriakártya vagy akár egy 1tb-os külső merevlemez 
  • Notebook és asztali számítógép javítását helyben végezzük, igen gyors átfutási idővel
 
 
Webáruházunkban torténő vásárlás menete:
 
  • Bejelentkezés vagy Regisztráció kitöltése
  • Termék kiválasztása, kosárba rakása
  • Kosár menüben véglegesítés
  • A termék beérkezéséről / futárnak átadásáról minden esetben e-mailes értesítőt küldünk
 
A feltüntetett árak bruttó (27%-áfával) növelt árak, amelyek csak webes megrendelés esetén érvényesek. 
Áfás számla igényüket kérjük külön jelezzék! 
 

Átvételi módok:

 
Személyes: 
semmilyen plusz költség nincs!
Bp. 1173 Pesti u. 41/C (H: 12-19 K, Sz Cs:10-18, P: 09-16)
Ha esetleg a fenti időpontba nem tudja a terméket átvenni, előzetes egyeztetés alapján lehetőség van akár vasárnapi átvételre is! 

Futár: 
Részletek a szállítási feltételek oldalon. 
 

Fizetési módok:
  • Készpénz
  • Utalás
  • Bankkártya

Elállás joga: Minden vevőnek, aki web áruházunkon keresztüli rendelését futárszolgálattal vásárolja meg átvételtől számított 14 napon belül elállási joga van, melyet az alábbiak szerint érvényesíthet: Az elállási jog minden termékre érvényesíthető, amely bontott vagy bontatlan, hiánytalan gyári csomagolásban és felszereltséggel érkezik vissza hozzánk. Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre. Amennyiben ezzel a joggal élni szeretne kérjük töltse le nyomtatványunkat ( itt ) és küldje vissza  csomaggal . Interneten rendelt terméket, kizárólag a pdf-ben megtalálható címre tudjuk csak fogadni. A termék vételárát 30 napon belül visszatérítjük. A visszafizetésbe nem tartozik bele a csomag kiküldésének költsége, ennek hozzánk való visszajuttatásának díja (ezt a megrendelőnek/vevőnek kell megfizetnie), továbbá nem áll módunkban utánvétes csomagot átvenni. Amennyiben rendelését előreutalással rendezte és a rendeléstől eláll mielőtt az kiszállításra kerülne, a visszautalási díjat levonva áll módunkban eljuttatni Önhöz az összeget. Az elállási jog az üzletünkben személyesen vásárolt termékekre nem vonatkozik. lsd. 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet.
Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé.

Az elírás jogát fenntartjuk ! 

^